Celebrity Constellation ile Akdeniz & Dalmaçya (25 Haziran-17 Eylül 2024)

Başlayan Fiyatlar

€1.396,00 / Kişi Başı
42.068,60₺

    Civitavecchia - Roma Limanı

    İstanbul Havalimanı buluşmasının ardından THY tarifeli sefer ile Roma’ya uçuş, varışı takiben gemimize transfer.

    Civitavecchia Limanı, “sonsuzluğun Şehri” Roma’ya açılan kapıdır.
    ROMA : İtalya'nın başkentidir. Katoliklerin ruhani lideri Papa'nın yaşadığı bağımsız devlet Vatikan Roma şehrinde yer almaktadır. Mimari ve tarihi yönleriyle sizlere hitap edecek Roma'da Forum, Sistine Şapeli, Pantheon ve St.Peter Bazilikası görülmeye değer yerler arasındadır. İstanbul gibi Roma şehri 7 tepe üzerine kuruludur.

    Livorno (Pisa - Floransa) Limanı

    Tarihi liman kenti Livorno rönesansın doğduğu şehir olan Floransa'ya ve meşhur eğri kulenin bulunduğu Pisa'ya giriş kapınızdır. Floransa ; içinden geçen Arno Nehri çevresinde kurulmuştur. İtalyan Rönesansının doğum yeri olarak bilinen Floransa, kültürü ve mimarisiyle dünyaca ünlü bir turizm kentidir. Leonardo da Vinci ve Michelangelo bu tarihi şehirde yetişmiş dünyaca ünlü sanatçılardır. Kentin merkezindeki Piazza della Signoria (Signoria Meydanı), Neptün Çeşmesi, Michelangelo'nun ünlü heykeli David (kopya), Arno nehrinin üzerindeki Ponte Vecchio (Eski Köprü),kilisesi Santa Maria del Fiore (Duomo), Pitti Sarayı, Boboli Bahçeleri, Santa Maria Novella ve Bargello heykel müzesi.. görülmeye değer yerlerdir. Pisa ; 11.yüzyılda inşa edilen ve dört eseri barındıran meydan yılın dört mevsiminde binlerce insanla dolup taşıyor. Önce Katedral, sonra kule, vaftizhane ve son olarak da Campo Santo inşa edilmiş. Kulenin yapımına 1173 yılında başlanmış ancak tamamlanması 1372 yılını bulmuş. Yaklaşık 55 metre yüksekliğindeki kule sonradan eğilmemiş, daha yapım aşamasında üçüncü kat çıkılırken eğilmeye başlamış.

    Portofino - İtalya Limanı

    Kuzeybatı bölgesinde Cenova 'ya bağlı bir belde. Rengarenk evlerin çevrelediği bir küçük limanı vardır. Bu küçük nüfuslu sahil beldesi Italya'nın ve Avrupa'nın en resimsel yerleşkelerinden biri olduğu genellikle kabul edilmektedir.



    Napoli Limanı

    Lezzetli pizzalarıyla, eski ve tarihi binalarıyla, İtalya'nın en ince kumasallarıyla ünlü kent Tiren denizinin kıyısındadır. Napoli Ulusal Müzesi Avrupanın en iyi müzelerinden biri olarak kabul edilmektedir. İtalya'nın güney doğusunda yer alan Naples dünyanın bir çok yerindeki sanatçıları cezbedicek bir görselliğe sahiptir. Pompeii'ye düzenlenen bir tura katılabilir Sorrento'daki pek çok butiği ziyaret edebilirsiniz. 1889'da İtalya kraliçesi için icat edilen Naples Pizza'sının tadına bakmalısınız.

    Messina - Sicilya Limanı

    Calabria’dan bir taş atımı mesafede bulunan Messina ve çevresindeki küçük sahil köyleri arasındaki manzara, kelimenin tam anlamıyla muhteşem. Ekstra turumuzla bu panoramik ziyafeti ve daha sonra Romalınlar tarafından restore edilmiş Antik tiyatro ve tiyatronun arakasından görülen Etna Yanardağı’nın muhteşem manzarası ise ziyaretçileri büyülemektedir. Messina inanılmaz tarihe sahip antik bir şehirdir.

    Brindisi Limanı

    Brindisi, İtalya'nın Puglia Bölgesi'nde ayni ismi tasiyan Brindisi ilinin merkezi bir liman kenti  Aynı zamanda Brindisi ilinin yönetim merkezidir. Adriyatik denizinin kıyısında yer alır.  Yunanistan ve Ortadoğu'ya giden gemilerin uğradığı yolcu limanı vardır.

    Kotor - Karadağ Limanı

    Şehir 13.510 kişilik bir nüfusa sahiptir ve idari merkezi belediyedir. Kotor eski Akdeniz limanı, Venedik, Ceneviz etkisi altında kalmış. Etkileyici bir sur duvarı ile çevrili şehir mimarisi baskın kalır. Kotor Körfezi, Adriyatik Denizi'nin en girintili çıkıntılı parçaların biri. Şehir, 1538-1571 ve 1657-1699 yıllarında Osmanlı egemenliğine dönemleri hariç, 1420 den 1797, Venedik Cumhuriyeti, Arnavutluk' un bir parçası oldu.

    Split Limanı

    Gür çam ormanlarıyla ve vahşi çiçeklerle çevrili 1700 yaşındaki Hırvat kenti Split, doğal güzellikleri bakımından oldukça zengindir. Eski parke taşlı sokaklardan geçerek şehrin kalbinde yer alan Diokletian'ın muhteşem sarayını keşfedin veya leziz Dalmaçya şarabıyla ünlü pitoreks Hvar Adası'na tekneyle gidin. Liman önü, insanların manzarayı seyrederken soğuk biranın yada dondurmanın keyfini çıkarabilieceği mükemmel bir yerdir.

    Zadar Limanı

    Zadar, Hırvatistan'da pitoresk tarihsel kent. Dalmaçya'nın eski başkentidir. Zadar Boğazıyla Ugljan ve Pasman adalarından ayrılan alçak bir yarımadanın başında yer alır. Yarımada ile anakara arasındaki koy, doğal bir derin su limanı oluşturur. MÖ.7’nci yüzyılda, bölgenin büyük ve önemli bir ticaret merkezi olduğu görülür. Fenikeliler, Etrüskler ve Yunanlılar, burada, diğer Akdeniz halklarıyla ticareti geliştirmişlerdir. Aynı dönemde, şehrin nüfusunun 2000 kişi civarında olduğu söyleniyor. Zadar şehrinde, mutlaka “Kiraz Likörü” denemelisiniz.

    Venedik - İtalya Limanı

    Ravenna (Venedik), İtalya. Bologna’ya Havalimanı transferi ve THY tarifeli seferi ile uçuş. İstanbul’a HOŞGELDİNİZ.

    Venedik'i oluşturan 120 minik adacık 400ü aşkın köprüyle birbirine bağlanmış. Bu adacıkların arasındaki 177 kanal ise rahatlıkla kent caddelerine benzetilebilir. Zaten, kanallardaki gondol trafiğini düzenlemek üzere tıpkı caddelerde olduğu gibi türlü çeşitli trafik levhaları mevcut bu su kentinde. Daracık kanallarda gondollor öyle hoş bir ritm içinde süzülüyorlar ki!.. Kanalların darlığından ara sıra ufak ufak da olsa tokuştukları bile oluyor! Dünya'nın en güzel ve olağan dışı şehri olan Venedik Adriyatik denizinde, Sokaklar birbirinie yollar yerine kanallarla bağlı olduğundan Venedik'i görmenin en iyi yolu romantik bir gondol gezisidir.

    Uçuş Detayları:
    Gidiş : TK1861 İstanbul – Roma 08:05 – 09:40
    Dönüş : TK1326 Bologna – İstanbul 19:00 – 22:35
    *** Uçak detaylarında değişiklik olabilir.

    Ücrete Dahil Olan Hizmetler 
    * Türk Hava Yolları ile İstanbul – Roma ve Bologna – İstanbul arası
    ekonomi sınıfı uçak bileti
    * Havalimanı ve liman vergileri (590 €)
    * Havalimanı-liman-havalimanı arasındaki tüm transferler
    * 5 Yıldızlı Celebrity Constellation gemimizde 10 gece 11 gün tam
    pansiyon (tüm yiyecekler dahil-Specialty Restaurant giriş ücretleri
    hariç ) konaklama
    * Gemide düzenlenen animasyon ve aktiviteler
    * Türkçe Rehberlik Hizmetleri (Grup kişi sayısı 20’yi aştığı takdirde)

    Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
    *Limanlarda düzenlenen ekstra geziler
    *Schengen Vizesi (Çok girişli)
    *Yurtdışı çıkış harcı
    *Kişisel Harcamalar
    * Seyahat, sağlık ve iptal sigortası (70 Yaş altı
    70 € , 70 yaş üstü sürprim uygulanır)
    * Gemi Servis Ücreti (kişi başı 162 €)

    Tur Adı ve Otel AdıDouble (Per Person)3rd Person4th PersonChildBabySingle
    İç Kabin (09)1396 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    Dış Kabin (04)1696 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    (G) Balkonlu Kabin (X)2096 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    Tur Adı ve Otel AdıDouble (Per Person)3rd Person4th PersonChildBabySingle
    İç Kabin (09)1596 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    Dış Kabin (04)1896 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al
    (G) Balkonlu Kabin (X)2296 EURSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSorunuzSatın Al

    Fiyatlar yalnızca bilgilendirme amaçlı verilmiştir, başlangıç fiyatlarıdır. Fiyatlar kabinlerin doluluk oranına göre farklılık gösterebilir.

    Celebrity Constellation
    Celebrity Constellation Gemisi
    Description :

    Celebrity Constellation Gemisi Özellikleri;

    Celebrity Constellation, Celebrity Cruise şirketinin 14 gemisinden biri olan 2002 yapımı gemisidir. Celebrity Constellation gemisinin maksimum hızı 24 knots’tur.
    91000 gros tonaja sahip olup, 965 feet uzunluğunda olup 105.6 feet genişliktedir.
    Toplam 2034 kişi kapasitesine sahiptir.
    Toplam 5 restoran vardır.
    3 adet yüzme havuzu bulunmaktadır.
    Çocuklar için çocuk kulübü ve çocuk havuzu vardır.

    Sizde bu kaliteli gemide yerinizi almak ve rezervasyon yaptırmak için sayfamızda ki en iyi fiyatlı kabinlerden yer ayırt edebilir veya çağrı merkezimiz üzerinden deneyimli müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirisiniz. 

    Gemi Firması : 2343
    Menşei : , ,
    Para birimi :
    Yapım Yılı : 2000
    Yolcu Sayısı : 2034
    Mürettabat Sayısı : 999
    Kat Sayısı : 11
    Ağırlığı : 91000 ton.
    Uzunluğu : 293.00 m.
    Genişliği : 32.00 m.
    Hızı : 24 Km/h
    Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız

    Yorumlar (0)

    • Yorum Yok

    Yorum Ekle

    Başarılı! Yorumunuz Gönderildi
    Hata! Yorum Gönderilirken Hata Oluştu.
    1 Oda, 2 Kişiler
    Oda 1