Oceania Riviera ile Ege&Adriyatik (23 Mayıs 2024)

Geçmiş Tarihli Tur Talep Alınmıyor.
Başlayan Fiyatlar

€1.399,00 / Kişi Başı
42.159,00₺

    Pire - Atina Limanı

    Pire, başkent Atina'nın şirin bir limanı, küçük otelleri sevimli görünümü ile güzel bir kenttir. Eski Yunan Medeniyetlerinin en güçlü sembolü Pantheon, Akropolis'in üzerinde yer alır. Daha aşağıda tavernalar ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Plaka'da günün ve gecenin ritmini yakalamak mümkündür.

    Kefalonia Limanı

    Cephalonia, Yunanistan'ın İyon Adaları'nda bulunan büyük bir adadır. Bu adanın ismi "Kefalonya" olarak da bilinir. Cephalonia, muhteşem doğal güzellikleri, turkuaz renkli denizi ve zengin tarihi mirasıyla ünlüdür. Cephalonia'nın en belirgin özelliklerinden biri, eşsiz plajlarıdır. Myrtos Plajı, adanın en ünlü plajıdır ve muhteşem manzarasıyla dikkat çeker. Turkuaz renkli denizi ve çevresindeki yüksek kayalıklar, Myrtos Plajı'nı dünyanın en güzel plajlarından biri yapar. Antisamos Plajı ise kristal berraklığındaki sularıyla ünlüdür ve Captain Corelli's Mandolin filminin çekildiği yer olarak da bilinir.

    Korfu - Yunanistan Limanı

    Yunanistan'ın kuzeybatısında Akdenizin kolu olan İyon Denizi'nde bir ada. Etrafındaki küçük adacıklarla bereber nüfusu bugün 100 binin üzerindedir. Antik tapınaklar, Roma villaları, Venedik apartmanları ve İngiliz tarzı kiliselerle sarayların yanı sıra Yunan mutfağının eşsiz tatlarını, serin deniz sularını ve kızgın kumsalları vaat ediyor Korfu Adası...

    Kotor - Karadağ Limanı

    Şehir 13.510 kişilik bir nüfusa sahiptir ve idari merkezi belediyedir. Kotor eski Akdeniz limanı, Venedik, Ceneviz etkisi altında kalmış. Etkileyici bir sur duvarı ile çevrili şehir mimarisi baskın kalır. Kotor Körfezi, Adriyatik Denizi'nin en girintili çıkıntılı parçaların biri. Şehir, 1538-1571 ve 1657-1699 yıllarında Osmanlı egemenliğine dönemleri hariç, 1420 den 1797, Venedik Cumhuriyeti, Arnavutluk' un bir parçası oldu.

    Split Limanı

    Gür çam ormanlarıyla ve vahşi çiçeklerle çevrili 1700 yaşındaki Hırvat kenti Split, doğal güzellikleri bakımından oldukça zengindir. Eski parke taşlı sokaklardan geçerek şehrin kalbinde yer alan Diokletian'ın muhteşem sarayını keşfedin veya leziz Dalmaçya şarabıyla ünlü pitoreks Hvar Adası'na tekneyle gidin. Liman önü, insanların manzarayı seyrederken soğuk biranın yada dondurmanın keyfini çıkarabilieceği mükemmel bir yerdir.

    Rijeka- Hırvatistan Limanı

    Trieste Limanı

    Trieste, İtalya'nın kuzey doğusunda Friuli-Venezia Giulia bölgesinde ayni adi taşıyan Trieste ili merkezi olan bir belediye, şehir ve limandır. Slovenya sınırına doğru bulunan Trieste Adriyatik Denizi'ndeki Trieste Körfezi'nin başında yer alır.

    Cruise only olarak hazırlanmış olan     programlara talep halinde uçak ve transfer hizmeti eklenebilir. Lütfen iletişime geçiniz

    ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

    * 6* Oceania Riviera gemisinde 6 gece 7 gün tam pansiyon konaklama

    * Liman vergileri (kişi başı 600 €)

    * Kabin başına 400 $ gemi ekstra tur harcama kredisi!

    * Ücretsiz internet!

    * Gemi bahşişleri DAHİL! (Gecelik kişibaşı 20 $ değerinde)

    * Gemide limitsiz soft içecek, çay, kahve ve su

    * Gemide ücretsiz şarap bira ve şampanya (Yemeklerde geçerli bira şarap ve şampanya paketi.)

    * 4 ayrı temalı restoranda birer gece akşam yemeği

    * Gemide gün içerisindeki aktiviteler ve gece düzenlenen şovlar

    * Gün boyu ikramlar, gece yarısı büfesi

    * 24 saat oda servisi

    ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

    * Geminin ya da rehberin düzenleyeceği ekstra turlar

    * Kuru temizleme, alışveriş gibi şahsi harcamalar

    * Uçak, transfer gibi paket oluşturmak için gerekebilecek olan ilave hizmetler.

    Fiyatlar yalnızca bilgilendirme amaçlı verilmiştir, başlangıç fiyatlarıdır. Fiyatlar kabinlerin doluluk oranına göre farklılık gösterebilir.

    Riviera
    Riviera Gemisi
    Description :
    Gemi Firması : 2462
    Menşei : , ,
    Para birimi :
    Yapım Yılı : 2012
    Yolcu Sayısı : 1250
    Mürettabat Sayısı : 800
    Kat Sayısı : 16
    Ağırlığı : 66084 ton.
    Uzunluğu :
    Genişliği :
    Hızı : 20 Km/h
    Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız

    Yorumlar (0)

    • Yorum Yok

    Yorum Ekle

    Başarılı! Yorumunuz Gönderildi
    Hata! Yorum Gönderilirken Hata Oluştu.